Wie zijn wij?

Wij zijn Miriam en Henrie Baeten en wonen samen met onze huisdieren in het kempische dorp Hapert.

Onze gezamenlijke interesses zijn o.a. onze honden de Clumber Spaniel en de standaard langhaar teckels. Wij vinden het leuk om in onze vrije tijd bezig te zijn met onze honden. Denk daarbij aan het showen in diverse landen, jacht trainingen, praktijk speuren op mensengeur, reddingswerk ter land en ter water zijn enkele van de dingen die we de afgelopen jaren gedaan hebben. Onze andere hobby is kromsnavel vogels. In een gezelschapsvolière hebben we een aantal kakarikies, valkparkieten, grasparkieten en stanley rosella’s. Soms hebben we in het voorjaar enkele paren die willen broeden en jongen groot brengen.

Miriam

Miriam is in 1967 geboren in Eersel. Nadat zij begin jaren ’90 geslaagd is voor de opleiding vakbekwaamheid hondentoiletteerbedrijf heeft ze meteen haar trimsalon geopend. Hierin verricht ze nog steeds haar dagelijkse werkzaamheden gedurende 3 dagen per week. Daarnaast is ze druk bezig met haar eigen honden. Sinds 2010 heeft zij een kennel registratie onder de naam “Droek” (prefix). Droek is het Russische woord voor vriend.

Henrie

Henrie is in 1962 geboren in Middelbeers. Hij is reeds vanaf midden jaren ’80 werkzaam in de accountancy. Op dit moment heeft hij een klein zelfstandig accountantskantoor van waaruit hij werkzaam is voor diverse klanten in het midden-en kleinbedrijf.

In het kort

  • Meer dan 25 jaar ervaring

  • Aangesloten bij ABHB

  • Vakbekwaamheidsdiploma Hondentoiletteerbedrijf (Rijksgediplomeerd)

Behandelingen

Bij hondentrimsalon ‘Harlekijn’ bent u aan het juiste adres wanneer u vindt dat uw hond alle persoonlijke aandacht verdient. Want tijdens de trim- behandeling is alleen uw hond aanwezig in de salon. De behandeling is dus écht alleen op afspraak en individueel.

Wilt u meer weten over onze diverse behandelingen klik dan op de onderstaande link!

Meer informatie of meteen afspraak maken?